- -H İ L E L E R--
1)İMACROS
2)5 Dk Hilesi(SAĞLIK,ENERJİ,DAYANIKLILIK)
3)Banka Soygunu (Vurgun)
3-HİLEBAZ
4)SP HİLESİ
1-İmacros: imacros Bir eklentidir Bu eklentiyi Mozillaya yükliceksiniz. Mozilla denir derseniz İnternet Explorer vardır mozilla , opera falan bunlarla internete bağlanıyoruz
Ben Mozilla kullanıyorum.Mozilla eklentileri vardır hızlı internet işte imacros falan bu imacros yaptığımız 1 işi sabahlara kadar yapıyor Kayıt diyoruz GÖREV e giriyoruz Görevi gerçekleştir Sonra birdaha yapıyor tabi istediğiniz gibi yaparsınız ister görevi yap bankaya parayı yatır yada internetcafe al gibi.1 iş yapıyoruz ve kayıt ediyoruz otomatikmen sabahlara kadar yapıyor gece yatarken kuruyorum sabah bi bakmışım seviye atlamısım..
İMACROS KURULUMU- ANLATIMI RESİMLİ
Bu adresten Ulaşabilirsiniz.
forum.pclabs.com.tr/index.php?showtopic=103216
2)5 Dk Hilesi
En sevdiğim hiledir ve hep yaparım çete savaşlarında 5 dk bir enerji sağlık dayanıklılık artar ..
05
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
her 5 dk da kavga veya görev bölumune gelin mesela tam 45 oldugunda F5 Tusuna basılı tutun 30 Saniye bırakın saglık enerjı ve dayanıklılıgınız artar.yukardaki saat zamanlarında olur yani 5in katlarında oluyor.
3)Banka Soygunu (Vurgun)
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00 her saat bası banka bölumune gırıp para yatıra 1 dk boyunca serı tıklarsanız saatlık kazancınızın 30 katı kadarını alırsınız.
örnegin : saat 01:59 da banka bölumune gırın tam 02:00 olunca para yatır bölumune seri şekilde 1 dk boyunca tıklarsanız saatlık kazancınızın 30 katını alırsınız. yanlız bunu yapmadan önce saglıgını sıfırlayın kı sıze saldıran olmasın.
3-HİLEBAZ
[url=http://www.cete-savaslari.com/forum/member.php?action=register]LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN ÜYE OLUNUZ[/url]
ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLENLER BİLMEYENLERE ANLATSIN

)
- Dakikada onlarca kez tıklamak zorunda kalmadığınız için stresiniz en alt seviyeye çekilir daha iyi bir ruh hali ve bir miktar mutluluk belirtisi gözlenir

- En üst sırayı işgal eden birkaç hilebazın yalnız kalmaması için "Hepimiz Hilebaz'ız" kampanyasının güzel bir örneğidir

- Herkesin kolayca kullanabilmesi için, Bir kez bile tıklama gereği duymamaktadır, program tam otomatiktir.
- Bilgisayarınızın Saati yanlış bile ayarlanmış olsa, program yine tam zamanında çalışarak size Keyif verecektir
3.ADIM: [url=http://www.cete-savaslari.com/forum/member.php?action=register]LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN ÜYE OLUNUZ[/url] (SAĞ TIKLA YENİ PENCEREDE AÇ)
4.ADIM: Siz çete savaşı oynarken, Hilebaz da AÇIK KALMALIDIR.
5.ADIM: Kendinize göre en güzel stratejileri belirlemek için biraz DÜŞÜNÜN.
1. HIZLICA LEVEL ATLARKEN, EN BÜYÜK DÜŞMANINIZ "HAPİSHANE"DİR, her zaman gardiyana rüşvet vererek hapisten çıkmak için paranız hesabınızda bulunsun, eğer para yoksa, hapse düşmeden önce mutlaka bölge satın, bankadan çekin, birşeyler yapın, para elinizde nakit olarak dursun.
2. Program açık kaldığı süre içinde, her 5 dakikada bir enerjinizi yükseltirken, aynı anda görev yapmaya çalışın, bu sayede enerji limitiniz düşük bile olsa, bir yandan siz enerji harcarken, bir yandan da Hilebaz enerjinizi dolduracaktır.
program enerji yükseltmeyi bitirdiğinde, enerjinizi harcadıktan sonra, dolu olan sağlık değerinizi bitirmek için "KAVGA" bölümüne girip rastgele saldırın, KÂR KÂRDIR, kaybetseniz bile tekrar tekrar saldırın! ve bir sonraki 5 dakika geldiğinde, görev yapmaya hazır olun.
1 GÜNDE 60 LEVEL ATLA, ZİRVEDE YERİNİ AL
-------------------------------------------
EĞER BU HİZMETİN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORSAN, DESTEK OLMAKTAN "KAÇINMA"
TÜM YENİLİKLERDEN EN ERKEN SEN HABERDAR OLMAK İSTERSEN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLA VE "HAYRANI OL" GÜNCELLEMELER SADECE PROGRAMIN HAYRANLARINA DUYURULACAKTIR.
[url=http://www.cete-savaslari.com/forum/member.php?action=register]LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN ÜYE OLUNUZ[/url]
Beni arkadas listene ve çetene ekle:
Yeni program ve projeler için ise:
GÜLE GÜLE KULLANIN
-------------------------------------------
MADDİ DURUMUM NEDENİYLE PROGRAMI YAYINLADIĞIM SUNUCUYA PARA YETİŞTİREMEZSEM, DÜN GECEKİ GİBİ PROGRAM KAPANACAK. AMA BİR YOLUNU BULUP YENİDEN ÖDEME YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM (BU AKSAMKİ GİBİ)
BU HİZMETLER BEĞENİLDİĞİ SÜRECE "NE PAHASINA OLURSA OLSUN" DEVAM EDECEKTİR. MERAK ETMEYİN!

)
SAYGILAR
4)SP KAZANMA DİKKATLİ OKUYUN ANLAMASSANIZ MSN ADRESİMDEN ULAŞIN
Bonus bölümüne tıklayın.
CATEGORIES:All | Free | Mobile
Yukardaki linklerden Free yazan yeri tıklayın.
Add Facebook Application of the Day 2 Sp Yazan yeri Ctrl tuşuna basılı tutarak en az 10 kere tıklayın. (yeni pencereler açılsın 10 saniye bekleyin)
Hemen yukarıda View Offer Status diye yeşil bir buton var oraya tıklayın.
Ãete SavaÅları Add Facebook Application of the Day 2 SP Feb 2nd 2009 Pending... Missing these SP?
Yazacak 20 tane
Missing these SP? e tıklayın.
Açılan sayfaya facebook a bağlı olan mail adresinizi yazın aşağıya ok yazın. gönderin.
2- ila 5 dakika sonra 2 SP niz hazır.'!!!!!
Sürekli yapın sürekli kazanın.....